Om oss

Greenbay Development AB är ett entreprenörsdrivet företag med fokus på utveckling och innovation. Markus Sundström som står bakom bolaget har gedigen erfarenhet av att leda utveckling och förändringsarbete med fokus den gröna omställningen, digitalisering och affärsutveckling. Alltid med fokus på lönsamhet.

”Vi lever i en föränderlig tid där omställningen mot ett hållbarare samhälle går oerhört fort. För att klara av förändringen måste man våga tänka utanför ramarna, ta risker och gå från ord till handling. Såväl det stora som det lilla företaget behöver vara entreprenörsdrivna för att klara omställningen.”

Markus Sundström, grundare av Greenbay Development AB

Markus Sundström har 20 års erfarenhet av att leda och utveckla i förändring med stort fokus på entreprenörskapet. Under tio av dessa år som vd och koncernchef för en entreprenörsdriven koncern med omsättning på över 1,5 miljard SEK.

Markus är utbildad beslutsanalytiker som innebär en förmåga att se, strukturera och ta de tuffa beslut som krävs för att företag skall ta nästa steg.

Specialkompetens inom logistik & transport, drivmedel och morgondagens energi särskilt kopplat mot morgondagens teknik. Inom logistik finns en bred kompetens inom effektivisering och optimering av transporter – den största besparingen är den okörda milen.

Certifierad styrelseledamot genom StyrelseAkademien samt erfarenhet från styrelsearbete såväl som ordförande som ledamot. Diplomerad vd genom DI Utbildning och gedigen erfarenhet som vd.

Läs mer på LinkedIn.