Greenbay Development flyttar in på HouseBe i Sundsvall

Från och med 1 oktober kommer Greenbay Development att finnas på House Be i Sundsvall. Greenbay Development är ett entreprenörsdrivet företag med fokus på utveckling och innovation. Genom ett entreprenörsstyrt arbetssätt hjälper Greenbay Development såväl stora som små företag med deras hållbara affärs- och verksamhetsutveckling kopplat mot den gröna omställningen.

House Be är en kreativ plats som ger möjlighet till utveckling och integration mellan framtidens företag. House Be finns i större delen av Norrland och ger möjligheten för Greenbay Development att etablera sig och växa vid alla platserna där de har kontor. Detta är viktigt i strävan efter att växa med nya kunder på olika marknader såväl geografiskt som i olika branscher.

Jag ser fram emot att växla upp företaget ytterligare genom såväl det nätverk som HouseBe ger möjlighet till som att sitta på en kreativ plats för att kunna vara än mer innovativ till förmån för mina kunder, säger Markus Sundström på Greenbay Development.

Greenbay Development är ett nytt spännande företag med stort fokus på en hållbar framtid. Greenbay Development kommer att bidra med vass kompetens runt den gröna omställningen för ett Norrland i tillväxt. Att vi på House Be och medlemsföretagen får möjligheten att följa den resan på nära håll ger oss alla extra verktyg i kampen för tillväxt med klimatmålen i sikte, säger Ulrika Nilsson Regionchef House Be Norrlandskusten

För ytterligare frågor kontakta

Markus Sundström, 070-384 14 15 alt. markus@greenbaydev.se

Ulrika Nilsson, 070-767 83 53 alt. ulrika.nilsson@housebe.com

Läs mer om House Be på deras hemsida: www.housebe.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *